JÄMFÖR PAKETEN

PAKET PRISJÄGAREN

Skigo Klassisk Aluminium från välkända Skigo. Fungerar mycket bra på fin asfalt. Är lite längre än övriga skidor, vilket ger en bättre kontroll vid diagonalåkning.
När det gäller rullmotstånd (som sitter i hjulens gummiblandning) är det vanligast för nybörjare att välja normalrull, dvs rullmotstånd 2 (som gör att du kan träna mycket stakåkning).Max kroppsvikt: 120 kg 

AE Classic, från en av Sveriges äldsta rullskidtillverkare, har blivit våra favoriter då både vi och våra kunder på testcentret upplever AE Classic jämförbara/likvärdiga med de betydligt dyrare rullskidorna.  
Hjulen ger bra stabilitet och tillsammans med hjulupphängningen ger de en trygg och mjuk åkkänsla, vilket man uppskattar på sämre asfalt. Det lite plattare hjulen gör att de upplevs mycket stabila och skidlika. När det gäller rullmotstånd (som sitter i hjulens gummiblandning) är det vanligast för nybörjare att välja normalrull dvs rullmotstånd 2 (som gör att du kan träna mycket stakåkning). Om du har åkt några säsonger är det kanske dags att byta upp dig till ett trögare rullmotstånd.
Max kroppsvikt: 100 kg


PAKET UTSTAKATMÅL™

AE Classic enligt ovan.

AE Pro Classic, är den senaste modellen från AE Roller Skis. Med en lite längre stomme ger den en perfekt känsla i diagonalåkningen. Längden gör även att rullskidan känns mer skidlik. AE Pro Classic har samma fina hjul som AE Classic vilket ger den bra stabilitet och skidkänsla.

PAKET PRO

AE Pro Classic enligt ovan.

Swneor Alutech

Swenor Fibreglass

Swenor Finstep

Pjäxor

Bindningar

Stavar

Tillbehör

Handskar

Skydd

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.