PAKET PRISJÄGAREN

PAKET PRISJÄGAREN

Rullskidpaket Prisjägaren

Ett rullskidpaket som riktar sig till dig som låter plånboken styra men vill ha produkter från välkända skidleverantörer.

Tips från Rullskidcenter: 

Uppgraderingen i rullskidornas vibrationsdämpning mellan Skigo och AE Classic är betydligt större än prisskillnaden, därför rekommenderar vi AE Classic till alla nybörjare. Komforten får inte vara ett hinder att komma ut på träningspassen. 

Skigo Klassisk Aluminium från välkända Skigo. Fungerar mycket bra på fin asfalt. Är lite längre än övriga skidor, vilket ger en bättre kontroll vid diagonalåkning.

 När det gäller rullmotstånd (som sitter i hjulens gummiblandning) är det vanligast för nybörjare att välja normalrull, dvs rullmotstånd 2 (som gör att du kan träna mycket stakåkning).

Max kroppsvikt: 120 kg 

AE Classic, från en av Sveriges äldsta rullskidtillverkare, har blivit våra favoriter då både vi och våra kunder på testcentret upplever AE Classic jämförbara/likvärdiga med de betydligt dyrare rullskidorna. 

Hjulen ger bra stabilitet och tillsammans med hjulupphängningen ger de en trygg och mjuk åkkänsla, vilket man uppskattar på sämre asfalt. Det lite plattare hjulen gör att de upplevs mycket stabila och skidlika. När det gäller rullmotstånd (som sitter i hjulens gummiblandning) är det vanligast för nybörjare att välja normalrull dvs rullmotstånd 2 (som gör att du kan träna mycket stakåkning). Om du har åkt några säsonger är det kanske dags att byta upp dig till ett trögare rullmotstånd.

Max kroppsvikt: 100 kg

Prisjägaren - Rullskidor

Pjäxval:

Salomon Escape Plus är en enkel nybörjarpjäxa med relativt grov sula. En pjäxa som passar utmärkt för att komma igång  och om man ska åka Vasaloppet 30 eller 45 på vintern.

Salomon R/Prolink är en pjäxa är en bra förstagångspjäxa för dig som ska träna för och åka Vasaloppet. 
Sulan är smidigare på denna modell.

Salomon Escape Plus

Bra nybörjarpjäxa med stabilitet tack vare sitt extra stöd ovanför fotleden, samtidigt är sulan lika mjuk som på en vanlig klassisk pjäxa.

Kan användas till både rull- och längdskidor då det är en vinterpjäxa. 

Salomon Escape Plus är en Prolinkpjäxa, vilket betyder att de passar både på NNN Rottefella och Salomon Prolink (bindningar).

Passar dig som har normalbred till bred fot.


Salomon R/Prolink

Bra nybörjar- och motionärspjäxa med bra stabilitet tack vare sitt extra stöd ovanför fotleden, samtidigt är sulan lika mjuk som på en vanlig klassisk pjäxa.

Kan användas till både rull- och längdskidor då det är en vinterpjäxa. 

Salomon R/Prolink är en Prolinkpjäxa, vilket betyder att de passar både på NNN Rottefella och Salomon Prolink (bindningar).

Passar dig som har normalbred till bred fot.


Prisjägaren - Pjäxor (Paketrabatt ej dragen)

Prisjägaren - Bindningar (Paketrabatt ej dragen)

Prisjägaren - Stavar (Paketrabatt ej dragen)

Prisjägaren - Tillbehör (Paketrabatt ej dragen)

Prisjägaren - Handskar (Paketrabatt ej dragen)

Prisjägaren - Skydd (Paketrabatt ej dragen)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.