Reklamationer och returer

SKADAT PAKET ELLER INNEHÅLL

Det är viktigt att du kontrollerar paketet när du hämtar ut det och anmäler transportskadan direkt till transportföretaget. Kontakta sedan oss så hjälper vi dig vidare.

SAKNAT PAKET

I samband med att vi skickar iväg ditt paket så får du ett sändningsnummer via e-mail. Här kan du hålla koll på paketet under transporten: www.privatpaket.se

Små beställningar skickas som brev och brev går inte att spåra.

Om paketet inte skulle komma fram inom fem arbetsdagar så ber vi dig kontakta oss på info@rullskidcenter.se eller ringa oss 0418-48 81 00

Specialregler avseende skidskor/pjäxor och bindningar

De pjäxor och bindningar som vi säljer är gjorda för vinterbruk och vi lämnar ytterst begränsad garanti på pjäxor och bindningar för skador och slitage i samband med rullskidåkning. Vi har valt produkter med så få rörliga delar som möjligt, detta för att undvika att grus och annat skräp letar sig in i utrustningen.

KONTAKTA OSS INNAN DU SKICKAR NÅGOT

Vid reklamationer så är det viktigt att du kontaktar oss innan du skickar något. Gör enligt följande:

1. Skicka ett mail med ett foto på varan och en beskrivning av problemet. Skicka det till info@rullskidcenter.se märk mailet med Reklamation samt ditt ordernummer.
2. Vi kontaktar dig så snart vi kan och vi kommer överens om hur vi hanterar det.

NÄR DU SKA RETURNERA NÅGOT

Det är viktigt att du skickar tillbaka produkten i dess originalpackning. Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen (vi ska kunna sälja produkten om det inte är något fel på varan). Vi rekommenderar att du emballerar väl.

VIKTIGT:

Vi måste även veta från vem paketet kommer, så lägg gärna med en kopia av följesedeln eller en lapp med din adress och ditt ordernummer. Skriv ner en kort beskrivning vad du vill att vi ska göra, t ex om du vill byta storlek eller om du vill att vi ska göra ett återköp.

Byta vara i vår butik

Självklart kan du besöka vår butik och byta/lämna tillbaka din vara som du har köpt via nätet. Se till att du har kvittot med dig.

ÅNGERRÄTT = DIN TRYGGHET

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller 14 dagars ångerrätt.

Returfrakt sker på köparens bekostnad.

Produkten skall returneras i obruten förpackning. Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen (vi ska kunna sälja produkten om det inte är något fel på varan). Vi rekommenderar att du emballerar väl.

Återbetalning sker till det kortnummer som angivits vid betalningen.

Har du fler frågor får du gärna kontakta oss 0418-48 81 00 

Returadress:

Rullskidcenter Sverige
Björngatan 2C
261 44 Landskrona

Ange följande mobilnummer (vid retur) för avisering samt snabbare hantering:

073-345 08 70

Länk till EUs tvistlösningssida

Enligt lag är vi skyldiga att länka till EUs Tvistlösningssida, men vi förutsätter att är en nöjd kund hos oss.

ec.europa.eu/odr