Reklamationer och returer


SKADAT PAKET/INNEHÅLL eller saknat paket

Det är viktigt att du kontrollerar paketet när du hämtar ut det och anmäler transportskadan direkt till transportföretaget. Kontakta sedan oss så hjälper vi dig vidare.

I samband med att vi skickar iväg ditt paket så får du ett sändningsnummer via e-mail. Här kan du hålla koll på paketet under transporten: www.privatpaket.se

Små beställningar skickas som brev och går inte att spåra.

Om paketet inte skulle komma fram inom fem arbetsdagar så ber vi dig kontakta oss på info@rullskidcenter.se eller ringa oss 0418-48 81 00


ÅNGERRÄTT = DIN TRYGGHET

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller 14 dagars ångerrätt vid köp i vår webshop..

Returfrakt sker på köparens bekostnad.

Produkten skall returneras i obruten förpackning. Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen (vi ska kunna sälja produkten om det inte är något fel på varan). Vi rekommenderar att du emballerar väl. Saknades originalförpackning vid leverans så packar du i annan kartong.

Återbetalning sker till det kortnummer som angivits vid betalningen.

Har du fler frågor får du gärna kontakta oss 0418-48 81 00 


GARANTI

1 års garanti gäller från inköpsdatum.

GARANTI PÅ PJÄXOR OCH BINDNINGAR

Ta hand om och vårda dina pjäxor (och bindningar) då grus, smuts och asfalt sliter på dem. De pjäxor (och bindningar) som vi säljer är gjorda för vinterbruk och vi lämnar ytterst begränsad garanti på pjäxor för skador och slitage i samband med rullskidåkning.

SKÖTSELANVISNINGAR 

Du måste ha följt produkternas skötselanvisningar för att kunna utnyttja garantin.


KONTAKTA OSS INNAN DU SKICKAR tillbaka NÅGOT

Vid returer och reklamationer så är det viktigt att du kontaktar oss innan du skickar något. Ring oss på 0418-48 81 00 eller gör enligt följande:

1. Skicka ett mail en beskrivning av problemet och ev ett foto på varan. Skicka det till info@rullskidcenter.se märk mailet med Reklamation/Retur samt ditt ordernummer.
2. Vi kontaktar dig så snart vi kan och vi kommer överens om hur vi hanterar det.


NÄR DU SKA RETURNERA NÅGOT

Det är viktigt att du skickar tillbaka produkten i dess originalpackning (om sådan fanns med vid leverans). Förpackningen får inte vara skadad. Du får heller inte tejpa direkt på originalförpackningen (vi ska kunna sälja produkten om det inte är något fel på varan). Vi rekommenderar att du emballerar väl. Saknades originalförpackning vid leverans så packar du i annan kartong.

Returfrakt sker på köparens bekostnad så du väljer själv med vilket fraktbolag som du skickar med. Be gärna om ett inlämningskvitto när du lämnar in paketet.

EXTRA VIKTIGT

Vi måste även veta från vem paketet kommer, så lägg gärna med en kopia av följesedeln eller en lapp med din adress och ditt ordernummer. Skriv ner en kort beskrivning vad du vill att vi ska göra, t ex om du vill byta storlek eller om du vill att vi ska göra ett återköp.

RETURADRESS

Rullskidcenter Sverige
Björngatan 2C
261 44 Landskrona

Mobilnummer för avisering (snabbare hantering): 073-345 08 70

BYTE I VÅR BUTIK

Självklart kan du besöka vår butik och byta/lämna tillbaka din vara som du har köpt via nätet. Se till att du har kvittot med dig.


Länk till EUs tvistlösningssida

Enligt lag är vi skyldiga att länka till EUs Tvistlösningssida, men vi förutsätter att är en nöjd kund hos oss.

ec.europa.eu/odr