Nybörjare rullskidor

Roligt att du vill börja med rullskidor! Här finner du lite olika tips på om hur du hittar ditt första par rullskidor.


"Steg-för-steg"-guide

För att göra det enkelt för dig att köpa dina första rullskidor och övrig utrustning kan du följa vår "steg-för-steg"-guide i UtstakatMål. Vi berättar och visar vilken utrustning som du behöver. Produkterna som du finner i UtstakatMål är utvalda speciellt för deras kvalité och möjlighet att kombinera med vinterns längdskidåkning och Vasaloppet.

Börja med att titta på Grundutrustning rullskidor nedan

 


Start UtstakatMål: Grundutrustning Rullskidor ->

 

 


Rullskidpaket

Om du vill ha lite fler valmöjligheter så kan du titta på våra Rullskidpaket. I alla våra paket har du möjlighet att välja mellan olika pjäxor för att de ska passa just dina fötter. Välj de rullskidor som passar dig och dina ambitioner.
Sedan länkas du vidare i vår "steg-för-steg"-guide i UtstakatMål™. Produkterna som du finner i UtstakatMål™ är utvalda speciellt för deras kvalité och möjlighet att kombinera med vinterns längdskidåkning och Vasaloppet.

Börja med att titta på Rullskidpaket - Klassiskt nedan

 


Rullskidpaket - Klassiskt ->

 

 


Vår rullskidkatalog

Om du inte riktigt vet vad du letar efter, eller har bestämt dig, så rekommenderar vi att du tar en titt i vår katalog. Där finner du våra populäraste produkter och enkla beskrivningar för att du lätt ska kunna jämföra de olika produkterna. Använd gärna snabblänkarna längst ner på var katalogsida för snabbare navigering (vi rekommenderar varmt sidan om pjäxor där du superenkelt kan jämföra våra olika pjäxor).

Börja med att titta i Rullskidkatalogen nedan

 


Rullskidkatalog Start ->

 

 


Personlig service

Skulle du köra fast, eller bara vill ha lite goda råd, så är du alltid välkommen att kontakta oss så får du personlig hjälp!


Kontakta oss på Rullskidcenter ->