Köpvillkor

Allmänna villkor

- Vår webshop säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.
- Samtliga priser anges i svenska kronor (SEK) och inkluderar 25% moms.
- Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar, prisjusteringar och eventuella avvikelser i design mellan årsmodeller. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.
- Rullskidcenter behandlar kontakt- och personuppgifter i enlighet med Allmänna databeskyddsförordningen (GDPR). Dina kontakt- och personuppgifter kommer aldrig säljas eller på annat vis spridas till tredje part utan ditt godkännande.

 

Betalsätt

Kortbetalning (0:-)

Vi använder oss av Paynova som är PCI DSS – certifierade och har därmed möjlighet att säkert hantera kortinformation, allt för din trygghet.

Ecster Faktura 14 dagar (29:-)

Betala inom 14 dagar. 29 kr i fakturaavgift tillkommer. Ecster tillhandahåller tjänsten. Kontakta Ecster direkt om du har frågor om din faktura. För mer info ecster.se När du väljer att betala med Ecsters betaltjänster så kan leverans endast ske till Paketombud (Privatpaket) eller till din folkbokföringsadress (Hemleverans).

OBS! Faktura kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt.

Ecster Konto/ Delbetala (Läs aktuellt upplägg)

Välj önskat betalningsalternativ och läs aktuellt upplägg och avgifter när du gör din beställning. Ecster tillhandahåller tjänsten. Kontakta Ecster direkt om du har frågor om din delbetalning. För mer info ecster.se När du väljer att betala med Ecsters betaltjänster så kan leverans endast ske till Paketombud (Privatpaket) eller till din folkbokföringsadress (Hemleverans).

OBS! Konto/Delbetalning kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt.

Förskottsbetalning (0:-)

Betalning i förskott till bankgiro: 5047-5714 (Betalningsmottagare är Instant Interactive Information AB). Vi skickar din beställning när betalning inkommit (1-2 bankdagar). Eller betala till Rullskidcenters Swish: 123 237 4213 Ange ditt ordernummer som meddelande/referens när du betalar till bankgiro eller Swish.

Presentkort (0:-)

Vid betalning med presentkort ber vi dig kontakta oss. Presentkort på Rullskidcenter.se som gäller i vår fysiska butik samt i vår webshop. Presentkortet är giltigt i 12 månader från inköpsdatum.

 

Leveranssätt

Schenker Privatpaket (0:-)

Beställningar som väger mindre än 20 kg och som har en maxlängd på 135 cm kan beställas med leveranssätt Privatpaket. När din beställning anlänt till utlämningsstället, skickas en SMS-avisering till dig.

Schenker Utkörning till arbetsplats (0:-)

(Beställningar som väger mer än 20 kg och som har en längd över 135 cm måste beställas med leveranssätt Hemleverans eller Utkörning till arbetsplats)
Schenker levererar till din arbetsplats under dagtid. Ingen avisering sker utan meddela gärna godsmottagningen på företaget att du väntar paket. Detta fraktalternativ kan ej väljas i kombination med Ecsters betaltjänster.

Schenker Hemleverans Dagtid (49:-)

(Beställningar som väger mer än 20 kg och som har en längd över 135 cm måste beställas med leveranssätt Hemleverans eller Utkörning till arbetsplats)
Schenker levererar hem till dig vardagar 9-17 och de kontaktar dig när de kommer med ditt paket.

Hämta i butiken i Landskrona (0:-)

När du beställer dina varor kan du välja att hämta dem i butiken i Landskrona. 

Schenker - Leverans utanför Sverige (EU) // DB Schenker - Delivery outside Sweden (EU) (149:-)

Vi skickar inom EU (Undantag: Cypern, Gibraltar och Grekland). Vid frågor så ber vi dig att kontakta oss.

We ship within EU (Exceptions: Cyprus, Gibraltar and Greece). If you have any questions, please contact us by mail info@rullskidcenter.se or by phone +46148-48 81 00

 

LEVERANS

När din beställning lämnar vårt lager får du en leveransbekräftelse. Lagervaror skickas måndag-fredag när beställning gjorts innan klockan 12. Vi skickar med Schenker och de har en leveranstid ca 1-4 dagar (beroende på var du bor i landet).

Små försändelser som ryms i ett brev, och ordervärdet ej överstiger 500 kr, skickas med Posten (leveranstid ca 1-3 dagar beroende på var du bor i landet).

När det gäller beställningsvaror så varierar leveranstiden. 

Inför jul och storhelger är trycket hos åkerierna stor och därför kan det ta några dagar extra för ditt paket att komma fram.

Skadat paket eller innehåll

Det är viktigt att du kontrollerar paketet när du hämtar ut det och anmäler transportskadan direkt till transportföretaget.

Saknat paket

I samband med att vi skickar iväg ditt paket så får du ett sändningsnummer via mail, med hjälp av sändningsnumret kan du hålla koll på paketet under transporten.

Om paketet inte har kommit fram inom fem arbetsdagar så ber vi dig kontakta oss.

 

Retur av varor

Ångerrätt i 14 dagar

Vid beställning via telefon eller via Internet har du som kund alltid ångerrätt i 14 dagar. Tiden räknas från den dag då du tog emot varan. Kontakta oss om du ångrar dig. Du kan ringa eller maila till Rullskidcenter om du ångrar dig. Varorna ska vara oanvända och sändas åter i dess originalförpackning. Originalförpackningen får heller inte vara skadat, dvs tejpa inte direkt på orignalförpackningen och emballera väl. Glöm heller inte att lägga med en kopia på ditt kvitto, alternativt en liten lapp med ordernummer och dina kontaktuppgifter.

Kunden står för returfrakten.

Ej uthämtat paket

Beställning som är levererad med Schenker och ej utlöst inom 14 dagar returneras till Rullskidcenter. För icke utlösta/uthämtade paket debiterar vi en hanteringskostnad på 395 kr.

Reklamationer

Kontakta alltid Rullskidcenter innan du skickar tillbaka din vara. Maila oss gärna en tydlig bild om det är möjligt.

Telefon: 0418-48 81 00

Mail: info@rullskidcenter.se

Returadress:
Rullskidcenter Sverige
Björngatan 2C
261 44 Landskrona

Återbetalning vid retur

Återbetalning till dig sker på samma sätt som betalningen vid köpet (t ex ett köp som gjordes med ett kreditkort krediteras på samma kort). Om du har betalat med Swish så sker återbetalning till ditt bankkonto.

 

Garanti

1 års garanti gäller från inköpsdatum.

Garanti på pjäxor och bindningar

Ta hand om och vårda dina pjäxor (och bindningar) då grus, smuts och asfalt sliter på dem. De pjäxor (och bindningar) som vi säljer är gjorda för vinterbruk och vi lämnar ytterst begränsad garanti på pjäxor för skador och slitage i samband med rullskidåkning.

Skötselanvisningar 

Du måste ha följt produkternas skötselanvisningar för att kunna utnyttja garantin.

 

Kontaktinformation

Rullskidcenter Sverige

Telefon: 0418-48 81 00

Mail: info@rullskidcenter.se

Adress: 
Rullskidcenter Sverige
Björngatan 2C
261 44 Landskrona

Org.nr: 556512-0432

Bankgiro: 5047-5714 (Betalningsmottagare: Instant Interactive Information AB)

Swish: 123 237 4213

Se även våra telefontider samt öppettider.