Köpvillkor

Betalsätt

Kortbetalning (0:-)
Vi använder oss av Paynova som är PCI DSS – certifierade och har därmed möjlighet att säkert hantera kortinformation, allt för din trygghet.

Faktura 14 dagar (29:-)
Betala inom 14 dagar. 29 kr i fakturaavgift tillkommer. Ecster tillhandahåller tjänsten.
OBS! Faktura kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt.

Konto/ Delbetala (Läs aktuellt upplägg)
Välj önskat betalningsalternativ och läs aktuellt upplägg och avgifter när du gör din beställning. Ecster tillhandahåller tjänsten.
OBS! Konto/Delbetalning kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt.

Förskottsbetalning (0:-)
Betalning i förskott till bankgiro: 5047-5714 (Betalningsmottagare är Instant Interactive Information AB). Vi skickar din beställning när betalning inkommit (1-2 bankdagar). Eller betala till Rullskidcenters Swish: 123 237 4213

Leveranssätt

Schenker Privatpaket (0:-)
Beställningar som väger mindre än 20 kg och som har en maxlängd på 135 cm kan beställas med leveranssätt Privatpaket. När din beställning anlänt till utlämningsstället, skickas en avisering till dig.

Schenker Utkörning till arbetsplats (0:-)
Beställningar som väger mer än 20 kg och som har en längd över 135 cm måste beställas med leveranssätt Hemleverans eller Utkörning till arbetsplats. Schenker levererar till din arbetsplats under dagtid. Ingen avisering sker utan meddela gärna godsmottagningen på företaget att du väntar paket.

Schenker Hemleverans Dagtid (49:-)
Beställningar som väger mer än 20 kg och som har en längd över 135 cm måste beställas med leveranssätt Hemleverans eller Utkörning till arbetsplats. Schenker levererar hem till dig vardagar 9-17 och de kontaktar dig när de kommer med ditt paket.

Hämta i butiken i Landskrona
När du beställer dina varor kan du välja att hämta dem i butiken i Landskrona. 

LEVERANS

Lagervaror levereras måndag-torsdag när beställning gjorts innan klockan 12. Vi levererar med Schenker (leveranstid 1-6 dagar beroende på var du bor i landet). Små försändelser som ryms i ett brev skickas med Posten (leveranstid 1-4 dagar beroende på var du bor i landet). När det gäller beställningsvaror så varierar leveranstiden.

Vi levererar endast i Sverige.

Skadat paket eller innehåll
Det är viktigt att du kontrollerar paketet när du hämtar ut det och anmäler transportskadan direkt till transportföretaget.

Saknat paket
I samband med att vi skickar iväg ditt paket så får du ett sändningsnummer via e-mail. Här kan du hålla koll på paketet under transporten.

Om paketet inte har kommit fram inom fem arbetsdagar så ber vi dig kontakta oss.

Retur av varor

Ångerrätt i 14 dagar
Vid beställning på telefon eller via Internet har du som kund alltid ångerrätt i 14 dagar. Tiden räknas från den dag då du tog emot varan. Kontakta oss om du ångrar dig. Du kan ringa eller maila till Rullskidcenter om du ångrar dig. Varorna ska vara oanvända.

Kunden står för returfrakten.

Ej uthämtat paket
Beställning som är levererad med postpaket och ej utlöst inom 14 dagar returneras till Rullskidcenter. För icke utlösta/uthämtade paket debiterar vi en hanteringskostnad på 395 kr.

Reklamationer
Kontakta alltid Rullskidcenter innan du skickar tillbaka din vara.

Telefon: 0418-48 81 00

Mail: info@rullskidcenter.se

Returadress:
Rullskidcenter Sverige
Östervångsplan 15
261 44 Landskrona

Återbetalning vid retur
Återbetalning till dig sker på samma sätt som betalningen vid köpet (t ex ett köp som gjordes med ett kreditkort krediteras på samma kort).

Garanti

1 års garanti gäller från inköpsdatum.

Garanti på pjäxor och bindningar
Då dagens skidskor/pjäxor (och bindningar) är avsedda för vinterbruk på snö och inte rullskidåkning med grus och smuts, så har Salomon väldigt begränsade garantier på sina skidskor/pjäxor som har använts vid rullskidåkning. Vi har valt produkter med så få rörliga delar som möjligt, detta för att undvika att grus och annat skräp letar sig in i utrustningen.

Skötselanvisningar 
Du måste ha följt produktens skötselanvisningar för att kunna utnyttja garantin.


Kontaktinformation

Rullskidcenter Sverige

Mail: info@rullskidcenter.se

Telefon: 0418-48 81 00

Adress: 
Rullskidcenter Sverige
Östervångsplan 15
261 44 Landskrona

Org.nr 556512-0432

Bankgiro: 5047-5714 (Betalningsmottagare: Instant Interactive Information AB)

Swish: 123 237 4213

Se även våra telefontider samt öppettider.