FRÅGOR OCH SVAR - Betalning

Vilka betalningsalternativ erbjuder ni?

Kortbetalning, Ecster Faktura (tidigare Handelsbanken Finans), Ecster Konto (tidigare Handelsbanken Finans) och Förskottsbetalning till Bankgiro eller Swish. Självklart kan du betala i butiken i Landskrona när du besöker oss.

Kortbetalning: 

Vi använder oss av Paynova som är PCI DSS – certifierade och har därmed möjlighet att säkert hantera kortinformation, allt för din trygghet.

Ecster Faktura: 

Betala inom 14 dagar. 29 kr i fakturaavgift tillkommer. Kontakta Ecster direkt om du har frågor om din faktura. För mer info ecster.se

OBS! Ecster Faktura kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt, eftersom du uppger ditt personnummer och då hämtas automatiskt folkbokföringsadress.

Ecster Konto/ Delbetala:

Välj önskat betalningsalternativ och läs aktuellt upplägg och avgifter när du gör din beställning. Kontakta Ecster direkt om du har frågor om din delbetalning. För mer info ecster.se

OBS! Ecster Konto/Delbetalning kan ej användas som betalningsmetod om du väljer Utkörning till arbetsplats som leveranssätt, eftersom du uppger ditt personnummer och då hämtas automatiskt folkbokföringsadress.

Förskottsbetalning: 

Betalning i förskott till Bankgiro: 5047-5714 (Betalningsmottagare är Instant Interactive Information AB). Vi skickar din beställning när betalning inkommit (1-2 bankdagar). Eller betalning till Rullskidcenters Swish: 123 237 4213 (Vid betalning till Swish registreras din betalning omgående och vi kan skicka din beställning med kommande sändning). Du finner även betalningsuppgifterna i din orderbekräftelse.

Betala i butiken i Landskrona:

Vi tar kort, kontanter samt Swish. Vill du betala med Ecsters betaltjänster i butiken så får du gärna kontakta oss innan du kommer.

Hur betalar jag med presentkort?

Vi ber dig att kontakta oss så hjälper vi dig.

Vilket/Vilka betalsätt bör jag välja om jag vill ha snabb leverans?

Beställningar som är inkomna och betalda innan kl 12 måndag-fredag skickas samma dag (gäller lagervaror). Vi rekommenderar att man väljer: Kortbetalning eller Swish. Väljer du någon av Ecstersbetaltjänster går även det bra, under förutsättning att Ecster godkänner din ansökan.

Från att ditt paket lämnar vårt lager tar det ca 1-4 dagar (beroende på var du bor i landet) innan du kan hämta ditt paket.

Varför fungerar det inte när jag försöker betala med kort?

Du måste koppla ditt kort till säkerhetstjänsten 3D-Secure (Verified by Visa/MasterCard Secure Code) för att handla med bankkort på Internet. Det kostar ingenting och du gör det på din bank/internetbank. Om du har gjort det och det ändå inte fungerar, ta kontakt med din bank.

Varför fungerar det inte när jag försöker betala med Swish?

De flesta har gräns för hur mycket man kan swisha under ett visst antal dagar dvs ett maxbelopp inom en bestämd period. På de flesta internetbanker kan du själv gå in och ändra din gräns. Om du inte kan ändra gränsen själv så rekommenderar vi dig att ta kontakt med din bank, eller välja ett annat betalningsalternativ.

Jag vill betala med Ecster Faktura/Konto, tas det någon kreditupplysning?

Ja. Väljer du att betala med Ecsters betaltjänster så tar Ecster en kreditupplysning på dig för att avgöra om de kan bevilja din ansökan, men Rullskidcenter tar aldrig någon kreditupplysning i samband med Ecsters betaltjänster. För mer info ecster.se

Jag har valt att betala med Ecster faktura, finns det möjlighet att delbetala min faktura?

För information om fakturadelbetalning så hänvisar vi till Ecster. För mer info ecster.se/fakturadelbetalning 

Jag har inte fått min faktura, när kommer den?

Fakturan följer med i ditt paket/brev, så du får den samtidigt som din beställning. Om du saknar din faktura så kontakta oss omgående så skickar vi fakturan via mail.

Vad är Ecster?

Tidigare hette de Handelsbanken Finans, numera heter de Ecster. Ecster tillhandahåller våra faktura- och delbetalningstjänster. Kontakta Ecster direkt om du har frågor om din faktura eller din delbetalning. För mer info ecster.se

beställning :: Betalning :: Leverans :: Produkter :: Testa Rullskidor och Skike